Det verkar som mina kära Sofia har klippt sig, trodde hon bara skulle klippa upp håret lite, men vad jag förstått det som, så ska hon numera likna Carina Berg (ej rakade varianten dock :p) Jag är ju mkt för långt hår, så det blev lite utav en liten chock, men blir säkert bra oavsett 😉

Fått beställa nya hörlurar nu, mina nuvarande har verkligen nada bas, inte särskilt lyckat..

Imorgon kväll blir de antigen å se på rockrelaterad film hos Björn i form av den odödliga klassikern ”Detroit Rock City” eller den blivande klassikern, ”Pick of Destiny” med Jack Black. Alternativ kväll blir det annars i stugan med päronen å god mat, lite svårt å välja, men å andra sidan var de ett tag sen jag spenderade lite tid med Björn efter jobbet (visserligen var de ett tag sen jag spenderade tid med mina päron med så sätt).