God morgon där ute, ännu en dag närmare hösten å vintern, men idag är det åtminstone relativt fint väder ute, så blir å cykla till jobbet. Stackars Sofia var uppe -tidigt- å lämnade av sin hund Atlas på hunddagis redan vid kvart i sju/sju-tiden, då låg jag själv å sov gott 🙂
Rätt skönt å slippa blåsa bort idag iaf som sagt, hoppas det hinner bli fler fina dagar i augusti å september, innan hösten sveper in på allvar.

I tisdags kväll, runt halv nio-tiden, så ringde min mobil fr ett nummer jag inte kände igen (lite tur att man har nummerpresentatör, företaget visade sig vara Allweb), tyckte de va skumt att någon ringer så sent från ett företag till mig (de va inte tal om nån försäljning), han sa att jag hade fått virus/trojaner i datorn å spred ett botnet som överbelastade nätet. Visst sa ja, det händer inte mig serru lite kaxigt, men han var påstridig å sa att så var visst fallet. Efter lite efterforskningar visade det sig att han hade rätt, hade glömt en inställning, som gjorde min htpc öppen som ett läckande såll, men fick det fixat till slut. Aldrig varit med om att nån ringt å varnat om sånt förut, han måste ha varit desperat eller så bara vänligt inställd till att jag skulle bli kvitt viruset/trojanen, om än mest för sin egen vinnings skull misstänker jag. Han fick nämligen ett par tusen varnande mejl om det här sa han 😛

Hur som helst, nu är det snart dags å cykla ner till jobbet, så himla skönt med nya frisyren, duschar jag kvällen innan, så är det i princip bara å gå upp ur sängen å deo:a sig lite å ta på lukta-gott-vatten som farfar sa :p sen är man färdig (givetvis ta på sig kläder med innan man stiger utanför dörren!)

Förövrigt misstänker jag att min konsiprationsteori var något överilad, troligen var det väl bara något fel på bloggen när det inlägget sparades (gällande PS3 Jailbreak). Men man vet ju aldrig…