Började titta på Gangs of New York ikväll, aldrig sett den tidigare faktiskt, så tyckte det var dags. Två saker slog mig när jag såg på filmen (även om de första påståendet inte har 100% verklighetsförankring), New York var otroligt stort/bebyggt redan 1846, det andra som slog mig var att filmen är nästan 3h lång(!) (2h46m), så det blir att beta av den i etapper. Sevärd är den helt klart i alla fall.

Den 18:e september blir det, förhoppningsvis, firmafest på Solviken (eller något annat ställe ifall dom bestämt sig för att slå ihop för säsongen), ska bli riktigt kul, blir säkert minst lika bra som förra året. Dom har dragit på de rätt länge dock, förra året hade vi firmafesten i juli har jag för mig, så då kunde vi sitta vid Ankaret nere vid havet å dricka lite öl etc innan vi gick mot Solviken, får se var vi är nånstans före i år.

Förhoppningsvis skickar Multichip.se mitt PS3 modchip (aka PS Jailbreak), så får väl det senast måndag hoppas jag, återkommer med rapport angående det 🙂

Annars längtar jag mest till lördagen, ska dock jobba, å det längtar jag inte så mkt efter direkt 😛 Måste försöka få mindre lördagar i höst, blir bra jobbigt om man ska behöva jobba så många lördagar å försöka ha ett socialt liv samtidigt, hoppas ”ledningen” förstår det å är barmhärtig vid planerandet av lördagsschemat som kommer. Men iaf, på lördag/helgen blir det ju Gbg igen, sjukt vad man kan längta mkt efter någon å det har bara gått några dagar sen vi sågs sist, men det är klart, det är ju positivt att kunna känna så för någon med!

Hade tagit fel på tiden, kvällsduschade i tron att klockan var 2300, visade sig att den bara var 2200, rätt nöjd med å ”vinna” en timme bara så där hehe.