Var å besökte Sofia i Göteborg i helgen igen 🙂 I vanlig ordning så var det ju väldigt trevligt 😉 När jag kom dit i fredags väntade hon på stationen å vi gick till 4-Gott å köpte lite gotter inför helgen. Kom hem rätt sent, runt halv nio, trots lite små inköp bara, fixade lite mat av den snabbare sorten å sen avslutades fredagskvällen framför tv:n å Sagan om Ringen. Var dock rätt så trötta så såg inte färdigt hela.
Lördagen var en riktig slappardag, det var skönt att ta det väldigt piano, känns som de va längesen jag kunde slappa en hel dag å inte ha dåligt samvete för det. På morgonen färgade vi mitt hår å sen rakade Sofia av en bit, har ju varit rakad för nåt år sen, å dom bilderna hade Sofia sett å fått mersmak tror jag 🙂 Å jag inser att jag faktiskt ser bättre ut i rakat med, fast nu var det inte fullt så kort som jag hade det tidigare, lämnade 12mm nu istället för 0mm som jag kört förut. Blev mkt nöjd med resultatet, å det blev Sofia med 😀 Efter en skön å trevlig dag så åkte vi in till stan å gick på en grekisk restaurang som heter Mykonos. Jag beställde lammfärsbiffar, vilket var av en liten besvikelse, Sofia beställde in lite olika klassiska grekiska rätter på en å samma rätt, vilket var godare än mitt, men men, nu vet jag vad jag inte ska äta nästa gång iaf 😛
Åkte hem å noterade att Midnattsloppet hade varit samma dag, för en del hade på sig den klassiska neon-tröjan.
I söndags hade vi tänkt å bowla, men ändrade planerna lite å åkte ner på stan för å upptäcka att Göteborg inte alls har så bra öppettider på söndagar som vi (mest Sofia ;)) hade trott; så vi gick till Haga istället å satte oss på ett fik som hade världens största kanelbullar. Strosade tillbaka å köpte lite mat inför kvällen då Sofias kompis, Katrin skulle komma på besök å sova över, verkar vara en trevlig tjej.
Lite tröttsamt å gå upp i morse, halv åtta fick vi stiga upp så vi (mest jag) skulle hinna med å ta mig till jobbet i Vbg. Saknaden blir ju genast påtaglig dock ska sägas, räckte att man typ gått av vagnen så började saknaden komma krypandes, hoppas på att vi kan ses betydligt oftare i höst.

I övrigt ej mkt nytt, fått iordning på bajsTunes, så nu synkar den som den skall med min iPhone, skönt å ha det problemet ur världen.