Somnade framför tvn runt halv sju igår kväll, vaknade upp lite senare, trodde jag iaf, men då var klockan redan halv två på natten, så blev vackert å gå å lägga sig i riktiga sängen, men de tog nog typ 1½ h innan jag kunde somna igen, men var hyfsat utsövd iaf när klockan ringde kvart över åtta i morse 🙂

Var å hämtade Fia lite tidigare än planerat i lördags, stackaren missade det mesta av Roxette 🙁 å på köpet blev hon förkyld i regnet som öste ner med, inget vidare alls :((

Lämnade in bilen idag igen för saker som inte blev fixat sist, dom släckte visserligen lampan för ESP som lyste ibland, men baslådan lyckades dom inte få bukt på dessvärre, så får nog lämna den till någon som kan billjud om jag ska få det fixat, suck.

Planerar på att raka mig igen till helgen, dock inte lika kort som jag hade det förra sommaren, men är rätt så trött på mitt hår, det är helt enkelt för tunt för att göra något roligt av som det är, så passar bättre i kortare tror jag.

Annars inte mycket nytt under solen, hösten verkar närma sig, lagom kul klart, bleh.