Igår på jobbet fick Björn ett sms av en av hans polare som sa att Hardcore Superstar skulle spela en halvtimmeskonsert i Göteborg, då jag missade dom på Peace & Love i somras, så var jag rätt sugen på att åka å se dom, även om de tog emot lite att det bara var 30 minuters konsert, bara att ta sig till Gbg tar längre tid. Men gick in på HCSS hemsida å kollade, där missuppfattade jag att dom bara skulle köra tre låtar från nya plattan (Split your lip) som kommer i januari 2011 (det var en 1½ timmes konsert), men ringde ändå Sofia å undrade om hon var sugen på å se dom med, å det var hon 🙂
Så efter jobbet skyndade jag mej för å hinna med kl 1834-tåget, men de va ju en lögn å komma i tid till det, så jag inriktade mig på 1851-tåget istället, som var ett x2000-tåg, men när jag betalt för x2000-biljetten å kom ut på perrongen, visade det sig att 1834-tåget var försenat å skulle komma kl 1854, å att x2000-tåget var försenat med en kvart. Men trots förseningarna var det ändå bättre än att ta 1934-tåget å komma in till Göteborg 20 min över 20.
Nog babblat om oväsentligheter, kom in till stationen, åkte till Sofia, som redan hade fått i sig ett glas vin eller två, akutdrack 3-4 glas vin på fastande mage å sen gick vi ut å åkte mot Götaplatsen för å se Hardcore Superstar. Smugglade in två cider på området, vakten måste varit korkad eller så brydde han sig inte, först stoppade han mig för cidern i påsen å ölen jag drack, sen mindre än en minut hade jag inte med mig någonting alls 😛 nåja…
Väl inne på konserten så var det rent fantastiskt! Det var nog den bästa konserten jag sett i år faktiskt, riktigt schysst å se dom äntligen!! En av nya låtarna körde dom akustiskt, minns inte så mkt av den, förhoppningsvis inget negativt, låten kanske måste växa, då fastnade låten ”Last call for alcohol” desto mer, den kommer nog bli riktigt bra faktiskt när den släpps. Jocke har en riktigt bra sångröst både live å studio, musikaliskt tajta bandmedlemmar hela bunten. Hoppas på en re-visit i Göteborg i samband med ev. tour för nya plattan (vilket ju inte bör vara helt osannolikt :p). I samband med Last call for alcohol, så tog dom upp en från publiken som skulle sjunga/fylla i med just ”Las call for alcohol” när Jocke sjöng, hade gärna varit på scenen själv, fan va nice det hade varit! 😀
En mycket trevlig dag blev det, hade definitivt inte räknat med å få se HCSS när jag vaknade igår, å så fick man ju träffa Sofia med, så kunde knappt ha blivit bättre 😀