I lördags åkte familjen plus Sofia å Johans Julie till Törsvik för att träffa kusinerna samt Jan å Carina. Jan hade i vanlig ordning gjort ett kanonjobb vid grillen med utsökta revben å grillat kött, grillade färska majskolvar, samt en form av vegetarisk ”biff”; haloumi å zucchini var två av ingredienserna. Tyvärr körde jag (min fina Audi TT :)) så blev bara en öl på kvällen, annars bjöds de på vin å senare avec å dyl. När vi ätit färdigt å suttit å pratat, så var de dags framåt 23-tiden, att hoppa in i badtunnan, som Jan tempererat till/eldat på tills temperaturen var 38 grader, var väldigt skönt. Jag å Sofia trodde att alla skulle bada i princip direkt efter maten, men dom skulle ha kaffe först, vilket vi missade, men vi hade det väldigt mysigt i badtunnan, så vi klagade inte 🙂 Efter ett tag kom dock Johan, Julie å Karin till tunnan med, satt där å pratade i kvällskylan (samtidigt som Jan försökte elda på värmen igen), men de va väldigt skönt. Åkte hem efter 00-tiden, helt klart en bra å trevlig lördag. Tack alla som var med!

Igår så regnade det så klart när jag å Sofia hade smitt planer på att åka å bada i Öresjön vid Hanatorp å spela lite minigolf, så Sofia föreslog att vi skulle åka å bowla istället, när vi kom fram till där det brukade ligga, så visade det sig att det hade flyttat, så vi fick sätta oss i bilen igen å åka dit, men då visade det sig att dom tycker det är smart att ha stängt på lördag å söndagar, utan bara på vardagar. För det måste ju vara då som alla har möjlighet å vill bowla. Vissa företag tänker ju inte längre än näsan räcker.
Vi åkte till en skoaffär å kollade på lite skor, men fanns inte så mycket som tilltalade, så åkte hem, men stannade på Coop för att köpa lite vaniljvisp, vi tänkte vi skulle köpa lite mat till kvällen med, men det gick sådär, efter nån halvtimme gav vi upp å köpte bara vaniljvispen samt lite dill (tänkt att vi skulle haft lax, men blev kycklingwok istället).
På kvällen blev det bad i mamma å pappas jacuzzi, väldigt trevligt det med 🙂