Lugnt på jobbet idag trots att ytterligare en gått på semester, blev mkt å stå i butiken för min del, men om man bara vet om de, så är det rätt okej. Värre är det om man håller på med annat å måste springa ut till butiken stup i kvarten å på så sätt bli avbruten å glömma av vad man höll på med när man kommer tillbaka.
Men nog om det, vi (Fredrik) hade bytt tangenter på Jörgens tangentbord, så han var lite smått vresig på morgonen, men var rätt kul å se han sitta å jämföra tangenter mot ett annat tangentbord å plocka väck dom med tång 🙂 Mindre kul (fast ändå rätt lustigt) var det när Jörgen satte fast en hållare för flaggorna vi har på utsidan, på min rygg, utan att jag visste om det, så jag knallar ut i butiken med den fastsittandes på ryggen å pratar med en kund, går å hämtar en kabel till kunden, då han säger ”jaså, har du blivit flagghållare” å pekar på hållaren som sitter fast på min rygg. Efter lite halvakrobatiska rörelser får jag dock av den (kunden erbjöd sig å hjälpa mig bli kvitt den), kunde dock inte annat än småle å skratta åt vad som hänt, för det var rätt kul faktiskt 🙂

I helgen var Sofia här, det var kalashärligt! Fredagen regnade man ju nästan bort, så då blev det till å sitta inne å mysa å äta god mat, vilket ju var väldigt trevligt 🙂
I lördags var det lite bättre väder åtminstone, så vi åkte in till stan å hämtade Sofias present å gick till bolaget å gick lite på torget. På eftermiddagen blev det lite ”vattenmelonshaveri” å lite naturgodis, nästan glömt av hur gott det faktiskt är. Sen blev det som sagt grillning i stugan med mina päron, även detta var väldigt lyckat. Vi sov över i lillstugan å efter frukost åkte vi hem till min lägenhet. Vi hade i lördags köpt lite brödmix för å göra egna Ciabattas, blev inte så spröda som de man köper, men fortfarande väldigt goda. När vi förberett smörgåsarna framåt sen-eftermiddagen, så blev det av å åka till Träslövsläge å sitta vid havet å äta upp dom, det var helt klart härligt å sitta vid havet med Sofia å bara njuta av livet! Badade badkar tillsammans med levande ljus å en öl (Sofia drack dock cider), väldigt trevligt det med. Det var, helt klart, en riktigt bra helg, hoppas många många fler sådana kommer 🙂