Igår kom Sofia, å jag passade på att sluta tidigt, vi åkte hem i ösregn, hade dock ett paraply jag fått ”ärligt” på Harrys pub för mer än ett halvår sen :p så blev inte helt dränkta iaf. Innan det skedde lyckades jag skicka meddelande innehållande ordet ”kyss” bl.a. till Jörgen istället för Sofia, smidigt värre 😉
Kvällen blev helt klart mysig, åt god mat, lite glass, å ägnade oss åt varandra med regnet smattrande på rutorna.

Idag var vi i stan å gick lite på torget å hämtade presenten på jobbet jag glömde ge Sofia igår. Bestämde oss för att äta ute ikväll, så gick å kollade på lite olika alternativ, valet föll på Wärdshuset, men efter att vi köpt vattenmelon å satt oss vid Solviken å ätit den i blåst, å åkt in i stan igen för å handla, så ringde pappa å bjöd ner oss till stugan för lite grillning, så nu är det lagt på is att gå till Wärdshuset, åtminstone till imorgon kväll 🙂
Kommer bli en trevlig kväll idag, å imorgon med för den delen, stormtrivs med livet 😀