Efter jobbet idag bar det, efter snabbare pit-stop å byta om, av till en gammal barndomskamrat som jag brukade fiska krabbor med på Södra Näs, då han fyllde 30 år idag. Trodde inte halva hans flickväns släkt skulle vara där, tyckte några av dom var lite halvknepiga, så umgicks mest med Fredrik som han heter, å hans brorsa Kristoffer istället, eller ja, pratade mest med dom, alla satt ju vid långbord. Men de va trevligt iaf, körde pärlan dit, så lite snopet när alla andra sitter å dricker öl, vin å whisky, men ska ju ändå jobba imon, å cykla 1 mil (t/r) känns ju onödigt när man får passa på å åka bil 🙂
Vi (Fredrik å Kristoffer + jag) åkte en sväng, trodde inte det gick å få in nån i baksätet, men Kristoffer stuvade in sig där iaf, men han fick halvligga/sitta, men de gick iaf, imponerande, hade jag aldrig trott!

Imorgon ska jag lämna in bilen, inga större ingrepp, dom ska sätta in min nya cd/dvd-stereo, plugga in basen å fixa en lampa som gått sönder. Ska bli gött å få bytt stereo, lite trött på å bara kunna spela vanliga skivor, den nya kan även visa film, fast hur de blir på en 3″ skärm, samt som förare är ju en annan sak :p Får nog stanna om det skulle vara så att jag blir vrålsugen på å kolla på film hehe.

Annars lugnt idag på jobbet, inte så mycket folk i butiken = få mer gjort ”behind the scenes”. Hoppas på att Sofia kan komma på fredag, eller rent av imorgon, men isf får jag power-städa imorgon bitti, fast det är det ju helt klart värt, inget snack om den saken 🙂
Först var de lite ovisst om hon kunde komma denna helgen, men hoppas hon kan det nu iaf, att vänta ytterligare en vecka för å ses, känns ju horribelt länge!

Gonatt!