Sista dagen på Wheels & Wings idag, rätt skönt faktiskt. Säger som He’en, det är en sak om de upprätthåller rockabilly-stilen å kör omkring i fina gamla amerikanare, men de som bara dricker öl å lyssnar på dansband eller dylikt, har jag inte mkt för.

Igår så ville Björn att vi skulle dricka några öl på hans balkong, men när de väl kom till kritan var han så trött att han inte orkade, då var klockan runt halv åtta, åtta på kvällen. Mumlade lite för mig själv att då kunde jag åkt till Göteborg å träffat Sofia istället, men eftersom det kändes som det var för sent för det då, så hörde jag med Stepparn om de var nere i Varberg, å de var dem (Koket, Rex (Anders) å Danne), närmare bestämt vid surfparkeringen i Apelviken. Så cyklade dit istället, visade sig dock att de satt i en husvagn å spelade kort, så det blev inte något über-drag direkt, men de va rätt gött att det inte blev de, speciellt så här i efterhand, vi gick till John’s Place å jag fick iaf med Koket på å köpa struts, äter alltid den när jag är där, denna gång valde jag dock pepparsåsen 🙂 Vi satt å tjöta, åt god mat å drack lite öl där innan det var dags å återgå till husvagnen (för mer kortspel å nån mer öl), efter ett tag ringde dom taxin som tog en evighet å komma fram till, en timme skulle de ta å få en bil, å då var kl 2340, men efter en halvtimme ringde dom å sa att de va 5 min kvar tills bilen kom. Jag hade dock cykel med mig, så satte mig på den å cyklade hem å lämnade av grejor å åkte in mot stan, ringde Björn å såg att kön in till Bodegan var på tok för lång för att orka stå där å tråka, så vi gick å tog en öl på Italiano Ristorantes uteservering istället. Gick hem till Björn efter de å fick lite Varm&Kall äpplevin (faktiskt väldigt gott), innan jag kände att de va dags å dra hemåt så man inte blir för sliten idag, duktig å drack vatten till å med när jag kom hem. Natten avslutades med ett Simpsons-avsnitt i vanlig ordning 🙂