Men innan den (semestern alltså) hann med å lida mot sitt slut, så har det varit en fantastiskt underbar vecka med Sofia här i Vbg. Förutom att ha käkat mat ute på Zorbas, så har vi hunnit med å sola, bada vid Rödskär å i Apelviken. Rödskär hade två nyckelord, flygplan å paraglider som störde tillvaron :p. Ätit god mat, druckit lite vin å öl å haft det kalas helt enkelt. Men tyvärr så har man ju bara två veckors semester, som tar slut i morgon till råga på allt. Men det var kanske den bästa veckan på året so far 🙂 (eller ja, NY City var helt ok med, SRF likaså, men på ett annat plan :p)
Önskar att man vore mer långledig, speciellt nu när det är så fint väder, så man kan umgås med Sofia lite längre än de helger å enstaka vardagar det annars blir, men man ska inte klaga, hon bor ju rätt så nära iaf 🙂