Så där ja, då har jag fått sålt min gamla KIA Clarus SLX (fr. ’97) som jag haft sen 2003, skönt å bara ha en bil å köra med. Tack så mkt Sofia för att du hjälpte mig att hitta en köpare smiley
Tyvärr kommer ju mestadels av dessa pengarna gå till vinterdäck till nya bilen, men det hade ju blivit en utgift iaf.
Ja just ja, har ju score:at ett garage till nya fina bilen med, ska bli skönt å slippa se äckliga måsskitar på den så fort det är nåt i fortsättningen. På tal om måsar så är dessa äckliga ”djur” inget annat än bevingade råttor som genast måste utrotas. (Hade det handlat om råttor som sprang omkring i stan, så hade man gjort nåt åt det direkt, men det verkar ju inte politiker/kommunen förstå, tattare!)

Nedan, bild på gammal å ny bil 🙂

Annars inget nytt på västfronten, tänkte grillat med päronen ikväll, men Björn insisterade på att vi skulle ta några öl på hans balkong ikv, så får bli å grilla imorgon istället, å det känns ju iofs som ett nice avslut på den två veckors semestern jag haft (som bara flugit iväg, vips ska man börja jobba igen).

Nästa vecka blir de fest i Billdal, Gbg med Sofia, ska bli nice, träffa lite av hennes kompisar å ha de über-trevligt, skulle visst ligga nära havet med (har noll-koll på Göteborg å omnejd märker jag) så det är ju schysst.