Sofia kom ner på torsdagen, så hämtade upp henne direkt efter jobbet. Vi åkte till stugan då jag hade bokat bord på John’s Place, hade köpt lite öl så innan vi gick till JP så drack vi varsin Gösser (favoriternas favorit, som även Sofia tyckte var god). Väl där så fick vi ett bord å beställde in vin resp. öl, föreslog att Sofia skulle ta deras struts, som är riktigt gott, smakar liknande oxfilé ungefär för den som inte provat. Lite skeptisk var hon nog, men hon valde den iaf å jag tog förstås samma rätt. Fick in maten snabbt, men hade fått murkelsås på min, så dom fick gå å byta ut mot bearnaisesås ist, Sofia tog pepparsås istället, å när jag vi fick in maten så ångrade jag mig lite, men kunde ju inte säga att jag ville ha pepparsås istället när hon kom in för andra gången med ny sås 😛

Satt å pratade i säkert nån timme medan vi åt god mat å drack gott vin/öl, när vi ätit klart gick vi ut på deras uteservering som vetter mot havet, hade börjat bli lite kyligt så fick ta på oss filtar, men det var riktigt härligt å mysigt att sitta där med Sofia. Folk störde sig säkert på att vi myste mer än vad som kanske är vanligt på en restaurang, men vad gör det, dom kan ju titta åt något annat håll om ”utsikten” inte passar dom 😛 När klockan började närma sig midnatt gick vi hemåt å öppnade ytterligare varsin Gösser å satte oss på balkongen i stugan. Det var helt klart en riktigt bra dag/kväll! 😉

Dagen därpå låg vi i sängen å slappade, tiden flög iväg, vips så hade 3 timmar försvunnit. Åkte hem till min lägenhet å beställde en bärbar dator från ASUS till Sofia. Hade tittat på en annan modell åt henne förut, men hittade en som bara kostade 300kr mer, men hade HDMI utgång, någon på hennes mammas jobb hade proklamerat att det var minsann viktigt å att de skulle vara en med bättre processor å blah blah blah. Fatta användarens behov hörru! 😛 Sagt å gjort så beställde vi den iaf, när jag kollade mejlen idag såg jag att den hade skickats, så förhoppningsvis kommer den på måndag eller tisdag.
Hade lite tid kvar, så vi började titta på Shutter Island, men kom på att den kunde vi inte se klart, för hennes tåg till Gbg gick kl 1534, så fick bli She’s out of my League istället, en rätt så typisk romantisk komedi, men med några underhållande tillfällen.

Efter att ha lämnat av Sofia på stationen väntade jag på att Kristoffer skulle komma med tåg från Göteborg vid 4-tiden. Åkte å handlade lite å sen åkte vi å lämnade av lite grejer i stugan, får ju tänka till så man slipper bära massa 😛 Åkte tillbaka till lägenheten sen å öppnade upp en efterlängtad öl på min balkong. Sen gick vi tillbaka till stugan å satte igång grillen, hade lite problem med att få av den barnsäkra korken på tändvätskan, men efter en stund så löste det sig hehe. Kollade på Chile vs Spanien i fotbolls VM medan vi väntade på att köttet skulle bli klart. Var helt klart en delikat måltid med ugnsrostade grönsaker å klyftpotatis å tzatziki å smörstekta champinjoner till, värre har man ju ätit! Vid halv tolv tiden gick vi till samma polare som varit på SRF 2010 å husvagnen dom hade ståendes där, stod ute (var inte lika väder direkt som förra året) å pratade med Stepparn å Martin ”Amarth” ”Gaffa” Stensson samt Hemberg. Var trevligt, men vid 2-tiden rundade vi av å gick hemåt, trots berusning så satte vi igång Red Dead Redemption å skulle spela, de gick så där för mig, Kristoffer fick ta över, men slutade inom kort han med. Sen var de läggdags, å nu är man uppe igen.