Åkte från Hajom till jobbet i morse, underbart väder ute och en motorväg gjord för att köra snabbt på, en bra start på dagen tyckte jag. Parkerade där jag brukar stå, utan en tanke på att det var första tisdagen i månaden, å då får man inte parkera just där mellan 9-11, smart av mig klart. Chefen kom in med en bot till mig på eftermiddagen, kul klart, 400kr fattigare bara för att dom tvunget ska sopa vägarna när folk behöver parkeringsplatser istället.

Ingen har väl undgått vad som hänt fartygen ”Ship to Gaza”, Israel har nog verkligen skjutit sig i både ena å andra foten den här gången. Visserligen är dom (Palestinierna å Israeliterna) lika goda kålsupare båda, men med den här lilla aktionen, så tror jag att dom snart gräver sin egna grav, bra jobbat, idioter.

En idiot till kund ringde till oss strax innan halv sex idag å började med å skälla på Björn, sen ringde han upp igen å vill specifikt skälla ut Peter. Orkar inte dra allt här, men att folk orka lägga ner så mycket kraft å tid på å skälla på andra människor, har dom inte något annat för sig eller?

Annars var de fint väder idag, jag å Björn tyckte att det var dags å sätta sig ute å äta, så sagt å gjort, det blev en rulle nere vid Societén, brände på rätt gött faktiskt. Hoppas detta vädret håller i sig, även om det molnade på i eftermiddags. Typiskt när vi hade planer på å dricka öl å grilla, men men….

Nu är det bara en (1!) vecka kvar till Sweden Rock, ska bli hur gött som helst!