Innan jag gick å la mig igår, lovade jag mej själv att en gång för alla ta tag i löpningen jag så länge tänkt på att göra, vaknade runt 9-tiden, låg i sängen nån trekvart, å sen gjorde jag slag i saken, tog på mig å satte igång iPhonen för att klocka å se hur långt jag sprungit. Kan ju säga att man märker fort hur dålig kondition man har, men sprang hela vägen, stannade bara några sekunder på ett ställe för att sedan springa vidare. En bra början tycker jag iaf, men när jag kom hem, så kunde jag varit stunt-röst till Darth Vader 😛

Idag har jag förövrigt ringt å bokat om tid för naprapat, försökt få tag i ansvarig för att sätta upp sig i kö för garage samt ringt bilfirman och bokat tid för att få AC:n i bilen fixad, plus eventuellt kamremsbyte. På schemat återstår att plugga lite innan de är dags å åka hem till päronen å tvätta bilen samt grilla, så klart 🙂

Å som tack för att mina päron ställt upp så mkt, så tyckte jag att de va dags att ge dom nåt tillbaka, så dom ska få min htpc med xbmc, som känns mogen att ge dom, ska försöka göra den så användarvänlig jag bara kan, men tror nog att dom ska lösa det, å gör dom det, vet jag att det är ett tecken på att xbmc är moget för gemene man 🙂