Hade egentligen grattat morsan för 3 veckor sen redan, eftersom jag trodde att USA hade samma dag för mors dag som i Sverige; när vi var där var det en hel del fokus på just den, så sms:a å sa grattis, visade sig att Sverige ligger lite efter på den punkten 😛 Iaf, var i stugan å grattade, vi åt lite mat å sen skulle mamma iväg å gratta mormor med sin syster (å farsan).

Igår var det jobb i sedvanlig ordning mellan kl 1000-1400, en lugn lördag med fint väder innebar inte allt för mkt människor i butiken, även om det precis hade varit löning.
På kvällen var det lite briefing inför Sweden Rock 2010 hos Björn, till detta avnjöts öl på hans balkong + en eller två minttu, på kvällen gick vi ut till Bodegan å drack ett par öl, satt på deras uteservering, men de va lite i kyligaste laget, men de gick an iaf. Gick nog hem runt halv två tiden, hade lite lustigheter för oss på vägen hem till Björn, väl hemma blev de Family Guy Surfin’ Bird-avsnittet, kände att jag höll på att somna dock så när de va slut satte jag mej på cykeln å begav mig hemåt. Somnade nog rätt gott, brukar ha för vana att sätta på mp3-spelaren å lyssna på ljudbok när jag kommer hem på natten, å naturligtvis vakna av att ljudboken fortfarande går å jag har inte en aning om var jag va innan jag somnade, men lyckligtvis kände jag väl mig så trött att jag inte tyckte en ljudbok behövdes :p

Nu är det förresten inte långt kvar till SRF 2010, ska bli riktigt nice, ser så klart mest framemot att se Slayer, men även Sabaton, Guns N Roses, Mustasch (som blev ersättare för Mastodon, vilket passade mig perfekt) å några mindre band ska bli kul å se. Kul är även att Stepparn å Pjäsin å Solis ska ner, får hoppas på att vi har camp i närheten av dom.

I övrigt varit en lugn dag som kantats av bakrus å slöhet, så har jag äntligen sett Zombieland; fått väldigt bra kritik, å visst var filmen bra, men kanske inte levde fullt upp till hypen bakom den, men väl sevärd var den åtminstone.