Så var det söndag igen, igår var det jobb med otroligt lite att göra igen. Kanske ett tiotal kunder inne under de fyra timmar vi hade öppet å strålande sol utanför, både en å två gånger var man betydligt mer sugen på att vara ute i solen än å sitta inne utan något speciellt å göra. Åkte till stugan å visade upp min nya bil för mamma som tyckte den var väldigt fin, å det är ju den med 🙂
Senare så cyklade jag över till Björn å vi gick ner till Ankaret å drack lite öl i vårvärmen, efter ett tag fick vi ett förslag om å åka till Claes & Katarina för å äta lite grillat, problemet var att det fanns dåligt med chaufförer, men Kim löste det å var snäll å körde hem oss med! Kom hem lite senare än väntat, typ vid två-tiden; den planerade rom å colan fick utebli. Satte mej framför tv:n å skulle kolla på ett Simpsons avsnitt, men måste ha somnat, för vaknade tjugo över fyra på morgonen av att jag låg i soffan med en cola upphälld å tv:n fortfarande på. Var bara att gå in å lägga sig i riktiga sängen istället å vaknade sen runt elva tiden.

Käkat lite tacos till lunch, funderar på att dra ut en sväng med bilen sen, nån form av mindre roadtrip hade varit kul å göra, är ju ändå ledig imorgon, frågan är bara var man skulle åka isf. Varmt i lägenheten är det idag med, blåsigt ute dock, men man ska inte klaga. Ska ut på en walkabout med Björn nu.