Då har man börjat packa så smått inför avfärden mot USA/New York på fredag, ska bli riktigt kul! Ska fira farsgubben på torsdag, så åker dit på onsdagskväll efter jobbet redan, så egentligen bara morgondagen kvar å fixa det sista som behövs innan det blir avfärd, woohooo! Packade ner lite kläder idag, å eftersom de är runt 20 grader i NY nu, så kan de ju vara passande å ha ett par shorts, men tyvärr upptäckte jag att mina shorts är trasiga, så får nog vackert köpa nya imorgon. Men men, det hade kanske behövts ändå inför sommaren. Förutom lite t-shirts har jag inte hunnit packa något mer, återkommer om varför lite längre ned, men ska göra ett litet ryck till innan jag går å lägger mej för idag. Måste försöka fixa en rese-adapter med så att jag kan ta med mej min telefon, gärna mp3-spelare med, men ser inte riktigt hur jag ska kunna ladda dom via usb utan dator? :S En sak som är säker, måste ladda så mkt som möjligt till max innan jag åker iaf.

Idag har vi inventerat på jobbet med, så har inte varit öppet, vilket är lite av en förutsättning, men trots de vill folk komma in, även om de var en stor lapp på dörren som sa att just denna dag var de stängt. Har folk blivit analfabeter på senare tid? Iaf, de gick bra, men var lite långsamt mot slutet, men hann med å gå till naprapaten å bli klippt, så var okej ändå.

Nämnde tidigare att jag hade lite problem med att få tiden å räcka till, skulle jailbreak:a min iPhone, vilket krävde en uppdatering till firmware 3.1.3 /senaste/ å tänkte att visst, har ju fixat allting inför det, så körde igång; ERROR, gick inte å återställa iPhonen, fan tänkte jag å fick testat en gång till, nu gick de å återställa visserligen, men fick bara nödsamtal å iTunes vägrade acceptera enheten, hörde med nån människa, som sa att jag var FUCKED, en viss panikkänsla spred sig i kroppen eftersom om jag var tvungen å skicka in telefonen, så fanns det inte en chans i helvetet att jag skulle få tillbaka den innan jag åker till USA, visserligen har jag en annan telefon som jag inte använt sen jag fick iPhonen av naturliga skäl, men hade preparerat min telefon med program för New York, så kändes detta ju inte alls kul, plus att den ju inte är en iPhone. Höll på å greja med olika lösningar i ungefär två timmar, innan en breakthrough, lyckades på nån jävla vänster med att få telefonen å starta i ett sådant läge, så att jag kunde återställa den via iTunes igen, 20 minuter efter det så är telefonen fungerande igen och jag saknar bara lite appar som jag installerat men som inte blev synkade, men det är ju tusen ggr bättre än att inte ha en telefon alls!

Nog med iTunes/iPhone blabb nu, kommer inte ha något internet i staterna, eftersom de är svindyrt, men om jag finner något, så ska jag försöka lägga upp lite nyheter och eventuellt bilder med. Tills nästa gång, stay tuned & heavy metal!