Eftersom det varit lite gött väder, eller iaf, solen har varit framme, bestämde Björn å jag att vi skulle dricka lite pilsner efter jobbet å käka lite. Sagt å gjort, så blev fallet å vi satt ut på hans inglasade balkong å drack lite god å härlig tjeckisk öl i form av Breznak, tills det var dags å göra mat, efter vi ätit var de dock för kallt för å gå tillbaka till balkongen, så de fick bli Pablo Fransisco å öl inne i lgh istället. Ringde steppis med, å planer är nu smidda inför Valborg, blir fästningen ser det ut som först.
På vägen hem från Björn så cyklade jag förbi en Nissan 350Z, fick stanna å gå tillbaka å inspektera som snabbast, fy fan vad snygg den är alltså! Blev om än ännu mer sugen på att skaffa en, ryckte ju fullständigt i baguetten!

På lördag blir det födelsedags-restaurangbesök på Big Boy Steak, ska bli gött å äta ute, inte varje dag man gör det ändå.

Nu ska jag se på tv innan jag ämnar slockna för kvällen, over and out!