Äntligen helg, druckit lite pilsner, fått i mig ett glas rött å sitter nu å kollar på ”ny” bil på bytbil.se, har spanat in en Nissan 350 Z ( http://www.bytbil.com/bilar/begagnade/nissan/350-z/ivmtuzdg/?criterias=U2ABEAY2Jl.hf0YcNKvyAAKA! ) då Mitsubishi Eclipse:n jag spanat in tidigare, verkar vara såld nu. Tyvärr är 350Z:an ~30 000kr dyrare än Eclipse:n, men 350Z:an är -RIKTIGT- fin, en klar värdig utmanare till Björns RX-8, åtminstone vad det gäller utseende å stil 🙂
Färgen på den är röd, egentligen tycker jag svart eller grå/silver är snyggare färger på bilar, men denna ”pulls it off” trots den röda färgen faktiskt. Ju mer jag stirrar på bilderna på den, desto mer sugen blir jag, den är ju ett evigt stort lyft om man jämför med den KIA Clarus ’97 jag har å puttrar omkring med idag om man säger så. Just nu är det inte någon reell verklighet, men det suger i ”vill-ha-tarmen” kan jag ju säga. Hade jag bara haft lite mer cash, så hade nog köpet varit givet inom en väldigt snar framtid. Vill inte låna allt för mycket till en bil, blir inte så feta månader efter att hyra å övriga utgifter är betalda isf. Å det skulle ju innebära att jag skulle behöva minska festkonsumtionen gällande öl :p

Nu vankas det nog BF: BC2 snart med jobbet, ja förutom Claes the quiter då kanske 😛 han hade visst besök av sin frus syster å dennes kille, så dom nattar la barnen tidigt å har en foursome ;P