Nu har det varit relativt varmt sen i söndags, riktigt skönt! I söndags var det grillpremiär hemma, inte så varmt att man kunde sitta å njuta med en öl utomhus medan man grillade, men det var ändå gött å starta med lite grillning, det kunde man inte tro för bara några veckor sen, när det var svinaktigt kallt ute!
I måndags bjöd jag på paj på jobbet som uppskattning för att jag fått fasttjänst, det blev lyckat 🙂 sen på kvällen fick jag mej en biltur med Björns nyinköpta Mazda RX-8, riktigt fin bil måste jag säga (dock nerbesudlad av alla äckliga bevingade råttor, även kända som fiskmåsar) å senare på kvällen tog vi ett par öl ute på hans balkong. Tisdagen avslutades på ungefär samma sätt, förutom att jag hade tagit med lite korv med bröd som vi stekte/värmde å åt på hans balkong å drack lite öl, gick inte in förrän halv tio, då de började bli lite kallt ute.
Idag så åt vi potatissallad å rostbiff på uteplatsen på jobbet, hoppas verkligen det fina vädret håller i sig, åtminstone över helgen då jag far å hälsar på Perka i Helsingborg!

P.S. Boxee sög D.S.