Snubblade över en guide till Boxee med lite bilder som visade hur programmet ser ut (kolla in http://www.boxee.tv för info), programmet bygger på XBMC och är i grunden öppen källkod. Beroende på vilka som läser denna blog, så vet eller vet ni inte att jag är XBMC-fantast, så det ska bli spännande att titta närmare på detta projekt, som har en mer ”social approach”, här återfinns facebook, twittr, länkar till musikvideos, youtube-klipp, nyhetsklipp och mycket annat. Har precis installerat det, men det kan nog bli rätt bra, beroende på dess funktioner och användarvänlighet, återkommer när jag har lite mer kött på bena.

För den som inte är intresserad av medialösningar, är detta inlägg helt menlöst :p

Men nu ska jag åka hem till päronen och årets grillpremiär, ska bli nice! Pappa är en fena på att grilla möra karrébitar 🙂