Nu har jag äntligen fått fast anställning, tror faktiskt att det är min första i hela mitt liv 🙂 100% å fast anställd, det börjar likna kärlek bannemej 🙂 SWEET!
Nu kommer det nog till att bli bilbyte, med lite tur till sommaren, men det tror jag knappt på själv, vet inte riktigt vad jag ska ha för bil, har kikat lite på Mitsubishi Eclipse från ’06, men är inte säker, får höra med Björn om tips på snygga bilar som inte kostar skjortan. Kommer inte kännas lika kul å åka runt i min skorv när Björn kommer glida omkring i sin Mazda RX-8 direkt.

Ganska mycket som ska byggas på jobbet i övrigt, men i och med det nya schemat då jag börjar kl 0800 på torsdagar, ska jag säkert kunna bygga lite imorgon bitti iaf, förhoppningsvis får vi in nya minnen imorgon med, som ska råda bot på vårat nuvarande minnesproblem.
Problemet med att börja så tidigt, är ju att man måste ändra sin sovvanor lite, går ju inte å lägga sig kl 0000-0100 för å sedan stiga upp kl 0700, the story of a working class hero, men man får ju gjort en del på jobbet iaf.

Nu är det dags å fixa min mediastation!

Update: Kollat på lite bilar nu, å hittade en Nissan 350 Z som var riktigt snygg, verkar inte vara så lätt å få tag i dock 🙁