Fick lite halvbråttom så cyklade (ist för att gå) till jobbet i morse, å tänkte att jag kunde stanna till för att testa om bilen gick att starta innan jag åkte vidare till jobbet, den orkade lite mer än igår, å det hördes att den åtminstone försökte starta motorn, men inte helt iaf. Så på jobbet så kom vi överens om att Jörgen skulle åka å hjälpa mej med sin bil, men han hade inte några startkablar, å eftersom det kan vara en bra investering åkte vi å köpte sådana å sen åkte vi till parkeringen för att försöka få igång bilen. Noterade att batterivattnet var lågt, så att det kan ha blivit en kortslutning, testade å starta bilen, et voilá, den startade ta mej fan! Satte kursen mot Preem för att köpa å fylla på batterivattnet. Den startade till å med efter jag skulle hem efter jobbet, så efter att ha släppt av Björn, så åkte jag iväg en runda för å ladda batteriet lite extra, förhoppningsvis får den inga dumma idéer å fungerar i framtiden med, men känns otroligt gött att ha den fungerande igen, var allt rätt så moloken igår kan jag ju säga. Så detta firas med tacos ikväll!