Skulle iväg å handla idag, eftersom man är lite lat tog jag bilen till Kvantum och parkerade å handlade i vanlig ordning, i tron om att jag skulle ha en bil som startade när jag kommer tillbaka ut på parkeringen. Så var ju förstås inte fallet, det aset (läs: bilen) vägrar dra igång motorn, misstänker batteriet i detta inledande skede, då det krånglade för cirka ett år sen. Nu börjar jag bli illa trött på den här sketna bilen och jag hoppas verkligen jag kommer få möjlighet att köpa en annan inom en inte allt för avlägsen framtid. Bilen har ju iofs inte dödskrånglat på ett tag, men när sånt här händer så lackar man ju ur fullständigt!
Nu står den iaf på parkeringen å jag lär väl få en p-bot imorgon \o/

I övrigt har påsken varit bra, på skärtorsdagen var det överrasknings 25-års kalas för en av Björns polare i Göteborg, 25-åringens flickvän hade ordnat allt ”bakom ryggen”, så när han öppnade dörren å det stod 15st människor där å grattade honom, blev han nog lite halvchockad 🙂

Långfredagen spenderades med familjen i stugan där vi åt påskmat å hade det allmänt trevligt. Brorsan å hans flickvän var på besök med, så det var kul att se dom.

Påskafton spenderas hos Karro med bl.a. Björn, brorsan å hans vänner för att sedan gå vidare till Societén, Karro hade som tur var med oss på gästlista, så vi slapp stå å uggla i kön i vad som annars hade varit en garanterad evighet.

Påskdagen var relativt lugn å på kvällen var vi bjudna till Kim på lite god middag å alkoholhaltiga drycker i olika kulörer å längder. Väldigt trevlig tillställning där tiden flög iväg, vips var den 4 på natten. Men det var hur som helst väldigt trevligt å kul å få se Kims nya plejs.

Annandag påsk har inte varit allt för kreativ i övrigt, mestadels av tiden har spenderats i soffan framför tv:n.

Update: Nu har jag äntligen hittat en affär som vill sälja mig röda Converse All-Star skor, tack Zoovillage! Verkar som alla lokala butiker vägrar ta in denna modellen, Nilson Shoes hänvisade till deras hemsida där man kunde köpa skon, men väl där så står det bara att den säljs i butik, bra där! Nåja, nu är den iaf beställd och förhoppningsvis anländer den innan helgen.