Satt å drack lite pilsner, käkade blåbärspaj å såg på Top Gear med Björn hemma hos mig igår. Björns polare Erik ringde å undrade om det blev några öl druckna, å ja, det var ju givet med lördag å allt :p Tänkte inte mer på det sen, men sen runt kl 2300, så kommer ett sms till Björn från Erik att dom är på väg till Varberg och kommer in kl 2321, så det blev att göra sig i ordning på rekordtid nästan, å sen gå ner å möta dem å gå inom Björns plejs, så han kunde göra en blixtstädning. Väl framme vid Gallerian mötte vi upp både Erik å hans tjej, Lovisa å gick vidare till Oscars, väldigt trevlig kväll. Underbar spontanitet måste jag säga, sånt skulle man göra själv oftare, helt klart!

På Oscars träffade jag förresten på Karolina som bjöd in på fest till påskafton, min brorsa ska visst dit med, så funderar på att inte säga nåt utan bara dyka upp som en liten surprise, vi brukar inte gå på samma fester annars, så det ska bli kul å faktiskt göra det.

Lugnt idag annars, var i stugan en sväng å fick lite woklunch, gott var det. Tillbaka i lägenheten nu å tar det ganska lugnt, kroppen känns faktiskt i oförskämt bra tillstånd, med tanke på den mängd alkohol som faktiskt konsumerades, Lovisa känner nog dock inte samma kroppsliga välbehag idag 😉