Precis hemkommen från jobbet + en inhandlat mat. Rätt segt å inte komma hem förrän nu, men vad gör man inte för att please:a kundernas önskemål? Nu är så gott som alla ingredienser inköpta inför matkvällen imorgon, blir även blåbärspaj till dessert, så en annan slår ju på stort, men återigen, päronen har ju bjudit på en hel del kalasmiddagar genom åren, så detta är ju bara en fis i rymden i jämförelse, men alltid nåt….

Björn har visst lagt ett bud på en Mazda RX-6 ’04 på 160000kr, han har varit väldigt hemlighetsfull om vad det varit för bil, men idag så visade han så äntligen upp vad det är för en, å den såg verkligen svinschysst ut, blir ju änna lite avundsjuk när man själv puttrar iväg på gatorna med en Kia Clarus ’97, men så fort jag får fast anställning, så ska jag ta tag i saken å pensionera min bil i förmån för (en just nu åtminstone) Mitsubishi Eclipse ’03 eller nyare, så mycket man vill ha, å så dyrt att införskaffa, bleh. Men ny bil behöver jag, börjar tröttna lite på min nu, plus att det inför varje besiktning är något som måste fixas med, tror den har gått igenom en gång på sex år felfritt, whooopie!

Helgen blir förmodligen lugn, eller åtminstone relativt, med tanke på vad skärtorsdagen har att bjuda på, så kan det vara rätt gött med, även om det för dens skull inte behöver innebära en helt alkoholfri lördag 🙂
Sen måste en helg bokas in som jag å Björn drar å hälsar på Per nere i Helsingborg, inte hälsat på han än, så vad vore väl bättre än å inviga vårvärmen med ett Hbg-besök?

För andra gången ska man då hyra in städare av lägenheten (inte städare som Samuel Jackson i The Cleaner, utan vanliga städare), känns att man börjat komma upp i överklassen nu när man har råd att anlita städhjälp ;P Nä, men nån gång då å då kan det vara skönt att slippa städa allting å bara låta någon annan göra det.

Nu ska jag fixa lite käk innan jag börjar städa, hur många städar egentligen inför att dom ska få städhjälp å städa förresten? Måste vara ganska få misstänker jag, men man vill ju inte att det ser allt för jävligt ut när dom kommer 🙂