Sitter å går igenom lite gamla Offspring-plattor och dom är faktiskt inte så dumma, var ett bra tag sen man lyssnade på gamla klassiker som The Meaning of Life och Self Esteem m.fl. men dom står sig fortfarande rätt bra måste jag säga, å gamla minnen kommer tillbaka.

På jobbet har jag fått eget kontor nu, känns väldigt bra, dock har chefen sitt kontor alldeles bredvid, vilket i sig inte är något problem, om det inte vore för att hans högtalare å bas är mkt bättre än mina, så han överröstar mej rätt lätt 🙁 Men i övrigt så tror jag det kommer bli kanon, bättre arbetsplats å mer ergonomiskt är några av fördelarna, plus två skärmar, vilket inte alla är begåvade med på jobbet, men har man tre st hemma, känns det fattigt att ha bara en som jag hade förut, man får ju inte plats med något!

HTPC:n (min nya mediadator) som beställdes i tisdags kom så klart inte komplett, en komponent var restad, men när jag kollade i går fanns den i lager, tror dom har nollkoll på sitt lager, för alla relaterade produkter var också slut.. mysko.

Brorsan kom förövrigt in på Musikhögskolan i Oslo fick han reda på idag, så han var otroligt glad, och det förstår jag, hade han inte kommit in där, hade han mer eller mindre varit tvungen å flytta tillbaka till Malmö, där han inte trivdes direkt. Stort grattis bror!

På fredag ska jag börja redan kl 0800, så tidigt som behövs gå upp för å komma till jobbet vid den tiden på dygnet har jag inte behövt gå upp på mycket länge, tur att det inte inträffar så ofta, men på plussidan ska jag bara jobba till klockan ett.

Over and out!