Idag strax innan stängning så fick jag början på ett nytt kontor å egen byggbänk, så nu ska jag slippa slåss med Fredrik på hans lilla kontor för att kunna bygga. Nuvarande utförande är lite taffligt, men jag tror att efter lite fixande, trixande å donande, så kan det bli väldigt bra.

Till helgen kommer mam å pap, å ska bjuda dom på mat i form av fläskfilégryta å färskpasta, till detta serveras rött vin från Australien; tror det är första gången jag bjuder dom på mat, hög tid, med tanke på att dom bjudit mej på mat i drygt 28 år nu hehe.

I övrigt inte mycket nytt sen igår, gick inte å la mej förrän halv tre i natt pga att jag somnade 2h på soffan igår kväll, inte världens smidigaste drag, men men, som tur började jag ju inte förrän klockan ett idag, även om jag var där till kl tolv, undrar hur många anställda som kommer en timme tidigare till jobbet bara för att träffa sin arbetskollegor, måste vara ganska lätträknade tror jag iaf.

Såg ”A Perfect Getaway” ikväll, helt okej rulle, thriller om två par på Hawaii och ett mord som begåtts där, kanske inte vinner någon Oscar, men en helt klart godkänd film var det iaf.