jaha, då var det söndags kväll ytterligare en gång, veckorna går rätt fort måste jag säga, snart har den förbannade snön smält bort å man kan koncentrera sig på att våren börjar komma istället, ska bli nice. Sommaren känns väldigt välkommen i övrigt med.

Varit en hel del på jobbet denna veckan, men det mesta har styrt upp sig iaf. Men ska bli skönt att vara ledig nästa fredag, jobba sex dagar i veckan kan bli lite mkt ibland.

Lugnt i helgen annars, kan vara rätt gött det med. Tyvärr har dock min htpc behagat å inte starta längre (inget filmtittande i helgen mao), så i lördags började jag kolla på nya prylar att sätta ihop den med, denna gången får det bli en kompakt liten sak, mindre än en bärbar dator ska den bli, eller iaf inte mkt större. Blir nog en bild här sen när det är klart 🙂
Funderar även på att köpa ett par röda Converse-skor, typ såna här:
Kommer bli en dyr aprilmånad känner jag på mej redan nu, suck!

I veckan så kom jag på en massa saker jag kunde ta upp här, men dom är som bortblåsta nu :p så se det här inlägget mer som ett bevis på att bloggen fortfarande uppdateras än att få läsa något konstruktivt :p

Till sist, det är märkligt hur man kan bli så ”fixerad” av en människa, vissa av er vet nog vem jag menar, å jag borde fan släppa det, men jag fattar inte varför det ska vara stört omöjligt å göra så, jag (eller hon, hur man nu ser det :p) skulle helt enkelt inte blivit introducerad hehe. Nädå, hon är jättesöt å trevlig, men det är lite jobbigt ibland, dock är det inte något som känns jobbigt dagligen att bli rejected av henne eller så, men there are moments…

Nu ska jag inte pladdra på som ett annan emo-barn, så over and out!