…så nu går det att kommentera inläggen för den som vill…

på fredag blir de rock-kväll på oscars, ska bli riktigt nice med bra musik ist för det vanliga ooots ooots man tvingas genomlida varje utekväll annars. nackdelen är ju att både jag å björn jobbar dan efter, men de ska då minsann inte hindra oss inte, see you there – aka be there or be square!

i övrigt har vi fått lägenheten ovanför på jobbet nu, så nu blir det mkt fräschare kök å konferensrum, men vissa av kollegorna har ju fått slita en hel del med att få nätverket å alla kablar up and running dock, fredrik jobbade till kl 0000 igår, stackarn, å då var han ändå inte klar.

förövrigt borde EA skärpa sig med servrarna till BC2, antingen går det inte å ansluta till någon server, eller så kan man inte ens logga in, skandal! Kom det som helt otippat att folk var intresserade av deras spel efter betan eller? Nu är det ju lika illa som när man skulle lämna in svar för Antagningsnämnden/CSN i slutskedet, dvs det går inte något vidare alls!

update:
tvättade lite idag (inget direkt ovanligt i det, händer med jämna mellanrum) men efter det att jag hade badat i förra veckan, hade jag visst glömt å lägga tillbaka slangen i badkaret där vattnet pumpas ut ur tvättmaskinen, så nu var det helblött på golvet, men eftersom jag inte har nån direkt lust å lägga mej å svabba golvet, så får skit’n självtorka istället.