Björn å Tomas plingade på strax efter kl 18 igår, så åkte vi iväg i Tomas splajders nya bil, vilket fick en att sukta efter en ny bil själv, till kvantum å köpte mat för kvällen. Var inte direkt tal om utgång, men efter att vi suttit hos Björn å dragit lite pilsner, så kände vi att utgång nog vore aktuellt iaf, sagt å gjort, vi drog oss iväg i snöyran, dekorerade insnöade bilar med ”skrifter” och sparkade snö på varandra. Tomas tog sig ut ur balkongsfönstret å hoppade ner i den halvmeterdjupa snön, kallt var de visst.
När vi väl kom fram, så var de ovisst om var vi skulle gå, men eftersom Björn ville dricka Kilkenny Draught så blev det Harrys först, efter ölen uppdrucken gick vi till Nyfiket för att bredda utelivet något, det visade sig vara ett ganska stort misstag; de flesta på Harrys är 40+, på Nyfiket var de flesta 15+ istället….

Ut i snön igen, <censurerat> vad som hände strax efteråt, sen gick vi tillbaka mot Björns plejs, givetvis hittade jag å Tomas lite prylar som vi skulle ta med oss till Björn som tack för att vi varit där på kvällen å druckit upp hela hans låda med öl, lite fina skyltar blev resultatet. Sen skulle vi ju givetvis smälla lite smällare med, så vi drog ner till Ankaret efter lite diskussion om att vi inte fick ha med oss alla smällare Björn fått i julklapp av sin pappa, så blev det iaf ett par stycken, svinkallt var de dock. På vägen tillbaka från Ankaret, så hittade jag å Tomas en vägkon/skylt som vi tyckte skulle passa väldigt bra i Björns vardagsrum, varpå vi tar upp den å börjar bära hemöver, jag ser en bil å säger till att vi ställer ned den tills den passerat, problemet var bara att det var en polisbil som inte alls passerade, utan undrade var vi hämtat den, -ett kvarter nedåt, svarar Tomas.. bra där sa jag, du kunde la sagt att vi precis lyft upp den, eftersom vi var tvungna å bära tillbaka skiten… När Björn som hade gått i förväg hörde om de, så tyckte han att vi haft tur som slapp sitta på ”en brits som fem fyllenissar runkat på”, ja ur de perspektivet kanske, men den hade ju gjort sig så bra jämte Björns soffa ju! Väl framme hos Björn så brottade Tomas ner honom i snön, såg rätt kul ut 🙂

Sen runt kvart i fem kände jag att de va dags å gå hem, halvvägs hemma märker jag att jag glömt nycklarna hos Björn, sataana ^#¤/&)! å så fick man gå tillbaka igen, ringde en taxi som skulle komma efter 10 minuter, den kom efter 45 minuter ist, mkt roligt att stå å vänta på de aset å komma, bra jobbat där.