aftermath… igår host:ade jag inflyttningsfest, mycket trevligt var det, totalt var vi 12st, dvs många viljor när det gäller musikval å platser, men det löste sig rätt bra ändå. Inga skandaler vad jag vet, på gott å ont hehe. Dock så kunde ju utgången ha kvittat fullständigt, hade varit roligare om vi suttit kvar hela kvällen istället tror jag. Men i övrigt en lyckad kväll i goda vänners lag.
(Jag kan väl kanske blivit lite diktator när det gällde musik å taxi i slutet ev, men demokrati är som Simon sa(?), endast en utopi 😉

Ska lägga upp de få bilder som jag tog (är aldrig något vidare på å ta en massa bilder tyvärr), kanske kan man få ett par bilder av de andra som var duktiga å fota? *hint hint* 😉

Uppdatering: lite kort fixade, fick lite snygga glas (och en whiskey-flaska som dock inte kom med på bild, Laphroaig var det iaf).

Tack alla som kom å gjorde det till en minnesvärd kväll 🙂