… ja det var vad jag välkomnades av när jag steg innan för dörren efter jobbat på min lediga dag. Nu är hemmet fräscht och fint, borde nog fixa det här lite oftare å inte mina vanliga små sporadiska städanfall, klart smidigare!

Annars som sagt ringde Jugge kl 9 i morse å sa att det kört ihop sig lite på jobbet, vilket betyder vi behöver hjälp, kom å jobba. Både Fredrik å Peter var visst sjuka, Fredrik hade åkt på vinterkräksjukan, sin rom&cola-kur till trots. Peter var nog bara allmänt förkyld misstänker jag. Så fick man jobbat lite på sina lediga dag iaf.

Höll på att missa klipptiden med kl 15, ringde väldigt mkt tyckte vi strax efter tre-tiden, det visade sig att det var frisören som försökte få tag i mig; kvart över tre slog det mig att ”jävlar, jag måste rusa, ska klippa mig ju! Bara rusade ut å försökte släta över det lite skämtsamt när jag kom dit, men det verkade inte som det var nån större fara skedd.

Idag står fläskfilé å stekt halloumi-ost på matsedeln, ska bli nice, sen får det bli lite Mass Effect 2 som jag fullständigt fastnat för, till å med BC2 betan får ge vika för tillfället.

Annars har jag varit å hämtat två, av mina, stolar i stugan efter jobbet, givetvis var det skottat så det låg 300m snö vid uppfarten till stugan, så fick ta fram skyffel å börja skotta. Men nu har jag iaf stolar att ha ute på balkongen för morgondagen å ja för framtida bruk med iofs. Imorgon bjuds det nämligen på kalas, totalt blir vi 11st om alla kommer, vilket dom bör å ska. Ska bli väldigt trevligt hur som helst, hoppas alla får plats i samma rum, så de slipper bli nån uppdelning.

Nu ska fredagsölen avslutas å sen blir det LA Ink å Man vs Wild + mat.