Nu har man jobbat en arbetsdag efter att ha varit på Captech Expo 2009 igår. Vi åkte från jobbet strax efter kl 12, väl där så fanns det ett flertal leverantörer av hårdvara som visade upp produkter i sina montrar, en del intressanta, en del mindre intressanta (läs Logitech). Bland de mer intressanta, hörde väl MSI, Gigabyte och XFX (å Sparkle). Fick klämma på moderkort, grafikkort, nya allt-i-ett skärmar (inkl. dator, liknande mac:en) med mera. Jag spelade Left 4 Dead å låg tvåa, men blev petad efter någon timme. Senare på eftermiddagen var det dags för Windows 7-föreläsning med ”Micke” Nyström, som är en väldigt omtalad föreläsare; han är inte anställd av Microsoft, vilket gör att han är mer frispråkig och tycker han inte om något i Windows, så döljer han inte det direkt. Han var väldigt bra å föreläsningen var mycket lärorik, om alla vore lika bra föreläsare som honom, så skulle man lära sig mycket mer överlag, bra jobbat!

Efter föreläsningen så gick vi tillbaka till mässan och tog det relativt lugnt. Sen var det mat, prisutdelning (Björn på jobbet vann en 15.6″ ultraslim laptop från MSI, lite avis är man ju hehe) å sen underhållning med Stefan Odelberg och Jan Bylund, vilka båda var väldigt bra. Efter det var det dags för mer festligheter, ”CH” hade nämnt för mig att en viss tjej, ”L”, var singel å att hon trodde vi skulle kunna passa bra ihop, så i somras visade hon kort på henne, å det gav ju mersmak om man säger som så :), så jag bad henne att hon skulle presentera henne för mig på Expo:t, å efter en tid dök då ”L” upp, å vi pratade väl lite grann så där, hon verkade trevlig å rolig (plus att det verkar vara en tjej med något innanför pannbenet med, inte fel 🙂 å sen gjorde ju inte korten jag sett henne riktig rättvisa, ursöt var hon! Så vi fick övertalat Claes att han skulle köra till Avenyn där efterfesten skulle hållas, fick dessvärre inte mkt mer chans att prata med ”L”, men pratade lite med ”CH” iaf, å de skulle visst till mina trakter i helgen, så får väl se om man kan råka stöta ihop med dom i mogon igen 🙂

Annars har man varit rätt seg idag, gick å la mej runt 0200, gick upp kl 0830, kände mej ”seg” på jobbet, vilket kan ha sina naturliga förklaringar ;p Nu är det dock skönt att bara vara hemma å inte behöva göra allt för mkt.