Nu har det blåst sen helgen, och inte lite heller. känns ju som man flyger bort, givetvis kommer det spridda skurar serverade till stormbyarna, suck. Men, jag hörde av Björn på jobbet, att det hade kommit snö i Älvdalen, så man ska väl inte klaga för lite blåst å regn egentligen.

Till helgen ska jag å Björn åka till Göteborg å hälsa på Carolina, inkl. utgång, ska bli riktigt kul å är något jag sett fram emot sen vi bokade det nån gång i början på september, hoppas det håller upp till förväntningarna 🙂 Jag ska ju dock jobba på lördagen då vi ska åka upp, så får väl se hur snart vi kan komma iväg.

Idag började det med presentation av D-Link produkter och frukost på jobbet, trevligt, men jag vet i ärlighetens namn inte om det var jättegivande, något kanske man lärde sig, men tyckte att man kände igen de mesta, men det var trevligt ändå. På tal om jobbet, så ringde de en kund som var nästintill skogstokig idag, tyvärr svarade jag med att resa agg istället för att klappa kunden medhårs, men alla erfarenheter är bra erfarenheter, å nu ska jag verkligen försöka lägga band på mej själv vid nästa gång något sånt händer. Får tygla mina aggressioner lite, även om jag inte skällde ut kunden i fråga, så var jag nog ganska brysk, inte bra hursomhelst.

Annars är det inte så mkt som händer, flyttat å allt iaf, börjar bli fint nu, med en stor portion hjälp av päronen. Möbler är uppe, hyllor å dyl. likaså, å ny frys & spis har jag fått med, så jag trivs verkligen.

Mycket att göra på jobbet denna veckan, så jag ska börja kl 1000 imorgon, så är väl bäst att jag tänker på refrängen snart.