Kräftskiva med jobbet igår hos Jörgen, var mycket trevligt! Dock äter jag ju inte kräftor, så jag å Björn å Pernilla grillade kött å åt potatisgratäng istället, klart bättre val. Fredrik skalade dock två kräftstjärtar som jag fick smaka, men antingen hade jag fått för mkt å dricka, eller så smakade dom inte speciellt mkt, för jag tyckte de inte var nån direkt höjdarsuccé. I övrigt hann jag med att ge chefen en puss, man gör då mkt dumt när man intagit x antal mängder alkohol :p men utöver de tror jag inte det var några direkta skandaler. Maries (Jörgens tant/flickvän ;p) dotter Rosanna fick nog dock för mkt av de goda, för hon däckade långt innan kalaset var över, ja se dagens ungdom, ingen kontroll över konsumptionerna hehe. Annars mår man själv som man förtjänar idag, de mesta har nu gått över, efter kl 22 på kvällen, men dagen har spenderats i horisontellt läge framför tvn.

nu är det iaf bara drygt en vecka kvar innan jag flyttar, verkligen snart nu, känns lite overkligt att få en egen lgh igen, rummet i falun kan knappast räknas som lgh, då enbart sovrummet i nya lgh är typ lika stort om inte större än de 16 kvm jag bodde på där uppe under 4½ år. jag hoppas att flytten av alla prylar kommer gå bra å att jag å pappa kan fixa till de mesta nästa måndag.