Plötsligt när jag satt framför datorn hemma hos mina föräldrar, så hörde jag något ljud utanför fönstret, jag tittade ut och såg till min stora förvåning att Sofia och hennes mamma var på väg till oss! Ing-Britt höll förvisso tag i Sofia när hon gick/stapplade fram, men det är ju ändå en klar förbättring om man jämför med det skick hon var i för bara några få veckor sen. Hon har fortfarande problem med vänstra sidan, hon kan t.ex. inte göra tummen upp, men hon kan knyta näven någorlunda och stöder sig på benet, men hennes vänstra ögonlock får hon inte upp själv, utan får ta hjälp av fingrarna. So far so good, men tyvärr har hon inte riktigt koll på snabba vändningar i balansen, skulle hon tappa den, så skulle hon inte hinna få ut vänsterfoten för att stödja upp, varpå hennes mamma får stötta henne, men jag tyckte att hon var vid gott mod och de skämtade hit å dit om vad Sofia sagt när hon låg groggy på sjukhuset. Hon har dock fått en mer hatisk ”ton” mot vården, inte riktigt så man kommer ihåg henne, men man förstår ju om hon känner en frustration över att inte kunna gör det hon normalt sätt gör. Hon säger att hon vill börja rida (häst) igen, men det är förmodligen trots mot mamman sin, om jag hade råkat ut för en sån olycka så skulle jag nog iaf passa mej för att sätta mej i en sadel igen på ett bra tag, om överhuvudtaget. Men det är verkligen jättekul att hon är på benen iaf!

I övrigt har jag varit med mina föräldrar på IKEA å tittat ut/testsuttit en (bädd)soffa med divan som jag tycker var väldigt skön att sitta i, å smidig att göra om till säng utifall att några polare inte skulle orka ta sig hemåt på kvällskvisten. Nu är de inte långt kvar innan jag flyttar heller, ska bli så himla skönt! Ska bli kul å få inreda ny lgh med, vet inte riktigt hur jag ska ha allt än, men ska nog blanda lite ”pojkrumsaktigt” med någon/några hårdrocksplanscher inramade å lite asiatiskt å halv-futuristiskt, får se hur det blir. Bra kommer de säkert bli i slutändan dock 🙂

På lördag blir de kräftskiva hos Jörgen, det ska bli riktigt kul det med, dock kommer inte jag äta kräftor, utan jag å Björn + Pernilla (Fredriks fru) ska köpa kött å grilla istället, vilket är betydligt godare.

Nu ska jag snart lägga mej tänkte jag, ny dag i morgon, med jobb från kl 1000, men åker nog så jag är där 0915 så man kan få lite frulle 🙂