Av titeln att döma, så skulle man tro att jag varit ute å fiskat på krogen, men så är icke fallet. Jag har varit hemma hos föräldrarna i dagarna två, å idag bevittnade jag våran katt Findus, att fånga en mus (alltså en fyrbent krabat, inget annat), som han lekte med ett tag innan han till sist bet tag i huvudet å gnaskade av det. Ut kommer lite inävlor och dylikt, väldigt mumsigt. På bara någon minut är hela musen uppäten å det ligger två små njurar kvar på backen och något mer oidentfierbart, mysigt Findus, å dej plockar man upp å myser med i ansiktet 😛

Annars har det varit lugnt hemma, skönt att komma hem å koppla av lite, plus att äntligen få lite ”riktigt” internet, även om de bara är adsl, så är de hästlängder bättre än mobilt bredband.

imorgon vankas de jobb igen, fredrik tyckte jag skulle spela BF2 ikväll, men de blir lite sent känner jag, måste upp tidigt å plocka ihop lite saker som jag missade göra ikväll, synden straffar sig själv. så nu dröjer de väl ytterligare innan jag kan spela igen, suck.

men nu ska jag iaf sova, ska bli skönt!