Ännu en helg till ända, veckorna går alldeles för fort, sommaren är snart slut, vilket känns trist 🙁 men å andra sidan så är de ju bra, för då kan jag flytta in i min nya lgh snart 🙂 synd att man inte kan få ha sommar å lgh, dvs äta kakan men ändå ha den kvar.

igår var per på besök i stugan, vi drack lite öl å sen begav vi oss till harrys å åt lite mat, de blev lite dimmigt där ett tag tror jag bestämt dock. ev. kan jag ha skrivit ner mitt nummer på notan till servitrisen hehe. sen gick vi till cheers & beers å där va även karro med några av hennes kompisar, så vi satte oss å tjöta lite där. på något sätt kom vi in på att diskutera konsum å framförallt domus, vilket drevs hela kvällen. på vägen hem så gick vi in på simstadion å badade lite, det är rätt kul faktiskt. per märkte dock inte att trampolinen var borta, så han kunde mkt väl ha åkt rakt igenom å ner i betongen, lyckligtvis så hände inget. för att summera, så var gårdagen väldigt rolig!

idag var jag å badade med min badkompis, de va dock inte alls så varmt som vi trodde de skulle vara, så det blev inte så mkt njutning i vattnet. jag hade tagit med mej vattenmelon med, men de började regna när vi hade gått upp ur vattnet, så sofia följde med mig hem till stugan så åt vi dom där ist. på vägen hem mötte vi claes å katarina å mats. C&K’s sista dag på semestern idag, så det kändes säkert lite halvtrist, men skönt å ha dem tillbaka på jobbet nästa vecka iaf 🙂

i övrigt så har sofia som ramlade av en häst, blivit förflyttad till borås lasarett istället. hon är förlamad på vänstra sida å ena pupillen i ögat hade blivit mycket större, så läkarna befarar att hon har fått en hjärnskada 🙁 usch vad det är synd om henne å hennes mamma. det är verkligen svårt att begripa å ta till sig att hon skadat sig så illa.