Igår var vi ute, ett par kompisar ”hemifrån”, Per, Chrille, Martin å Nicke + Sebben å Björn från jobbet. Satt i min stuga först å det var väldigt trevligt, sen körde Per in oss till Societeten där Duo Jag spelade, dom blev ju rätt väl, men för första gången på länge var de rätt kul där faktiskt, alla Markbor till trots.

Sen så skulle jag å Björn gå hem, på vägen går vi förbi simstadion (som förövrigt har stängt nu i sommar), å då kommer jag på den fina idén att vi ska bada! Sagt å gjort å efter nån sekunds tvekan när man stod i bara kallingarna å skulle hoppa i, så hoppade Björn i å jag dök i kort därefter. Tur att man inte hoppade i med kläderna på tror jag, för det kändes rätt så blött att bara ha blöta kallingar å ”torra” jeans ovanpå det, men kul var det minsann! detta får helt klart göras om nästa helg eller så 😀

ikväll har björn varit här å vi har sett på Beerfest som var ganska rolig å sen betade vi av X-Men Wolverine Origins, som faktiskt var bättre än vad jag hört å därför trott, kul när man blir positivt överraskad. Dock har ju pucko-bion nere i stan bestämt sig för att inte köra Terminator 4 längre, men det går bra att köra Män som hatar kvinnor som funnits i över ett halvår redan, jävla idioter. Bra prioriterat.