Åkte in tidigt till jobbet idag, för jag tänkte jobba med den dator vi ska ha som mediadator på jobbet, men som jag inte hinner jobba med på min vanliga arbetstid. Hur som helst, jag var först på jobbet, men jag måste ha fått en rejäl blackout när jag skulle larma av på jobbet, till sist hade jag missat så många gånger att larmet gick, å de låter rejält HÖGT! Fick lite panik, eftersom jag inte är ordinarie personal, så hade nog inte en ev. vaktpatrull trott på mig, men fick ringt Peter, så till sist fick jag i alla fall larmat av, halvdöv efter larmet.

Åkte ut till en kund för att leverera en dator, men glömde tgb å mus, så fick ringa upp kund å säga att jag blev sen, å svänga tillbaka till jobbet. Några hundra meter innan jobbet, så kommer det nån liten jäkla tjej som inte kunde köra bil/inte hade koll på trafikreglerna, så hon körde ut trots att hon hade väjningsplikt, mitt framför firmabilen jag körde. Efter det blev man lite jumpy, det var nog bara en halvmeter ifrån en krock. Jag körde upp jämte henne när hon stannat å vevade ner rutan, för så kan man faktiskt inte bete sig i trafiken, man blir ju en fara för både sig själv å andra, å då mimade hon ”Det var inte meningen”, jag nöjde mig väl med det visserligen, men skulle hon sagt samma sak om hon bommat rakt in i bilen med, jo tack, det hjälper ju mycket när man får whiplash-skada å andra åkommor. Aja, nu är den här helvetes dagen slut iaf, må nästa dag bli bättre…