Så har ännu en dag sett sitt ljus, en dag full med träningsvärk (jag var ute å sprang en runda igår) men kanske inte så mycket baksmälla som man borde ha, för det snålades inte direkt med spriten på firmafesten igår, riktigt kul var det. Jag cyklade in med Claes å Katarina till Ankaret där resten av gänget samlade sig kort efter vi hade kommit dit. Efter att vi alla smuttat på lite olika sorters alkoholdrycker, så gick vi bort mot Apelviken/Solviken för att äta god mat å dricka goda drycker. Peter och Lilian lämnade förstås hela sällskapet flera timmar innan festen var slut, men så är det nästan alltid, man får väl vara glada att dom kom överhuvudtaget… Efter Solviken stängde kl 1, så skulle vi gå på efterfest hos Björn, de flesta hade cyklar, men inte alla, Hanna började med att skjutsa Björn, men eftersom det gick så vingligt, erbjöd jag mig att skjutsa Hanna (som den gentleman jag är) och att Björn kunde låna min cykel, å efter lite slit med uppförsbackar, folk mitt i vägen så kom vi fram till Björn där de andra redan väntade. Claes började spela Battlefield 1943 på Björns PS3:a vilket ju var lagom socialt, så efter lite tillsägningar, eller rättare sagt att Jörgen stängde av PS3:an, så kom lite musik på istället… Kort å gott så var det en väldigt trevlig tillställning igår, tack Claes å resten som gjorde kvällen möjlig!