Idag blir det firmafest, ska bli riktigt kul, vi börjar kl 4 hos Björn eller vid Ankaret, om det är fint väder för att sedan gå till Solviken runt 7-tiden. Verkar som om alla från jobbet kommer med inkl. respektive, vilket ju är kul. Ska försöka lägga upp några bilder imorgon om jag fotar nån bra bild. Inplanerad efterfest hos Björn blir det med, får väl se hur nöjd han blir med att det dräller in upp till 11 st människor i hans tvåa med sparsam möblering, iaf inte möblering gjord för 12 st.

Likt pensionärer, så är det ju ganska populärt att gnälla på saker å ting i vårat avlånga land, å jag ska inte vara sämre än att gnälla på de förbannade SR/SVT som med sin vridna politiska propaganda får oss att betala för något som inte ens kan ses som objektivt. Varför måste statliga tv och radiosändningar genomsyras av en politiskfärg så gott som hela tiden, om man nu måste betala för skräpet, så inför abonnemang för guds skull, så att folk som vill se på skiten, kan få göra det, det fungerar ju för Canal Digital, Viasat, Boxer; kunde man då inte lägga in SVT et al i en betalningsform istället för på obligatoriskt för alla, bara för man har en tv-apparat? I alla fall, borde inte SVT och svenska staten se till att public service tv är fri från allt vad politiskfärgning heter? Gud vad trött man blir på deras herravälde, nu senast har de ju för sig att man ska behöva betala om du äger en dator, bara för att de tänker ta betalt för deras webbtjänst SVT Play på samma sätt som de gör med vanliga tv-sändningar idag. Public service har definitivt spelat ut sin roll och känns inte särskilt trovärdiga längre, vi behöver någon ny form av betalning och utbud för att det ska kännas motiverat att ha kvar public service överhuvudtaget.