Så där, då har arbetskollegan Fredrik varit vänlig nog att fixa mig min splajders, egna domän, www.northbane.com. Å eftersom alla bloggar numera, så ska väl jag inte vara sämre kan jag tänka.

Just för tillfället kan det bli dåligt med uppdateringar dock, då jag inte har någon ny lägenhet å därmed inget eget internet, så nu får man snylta på lunchraster å dylikt från jobbets internet, inte riktigt samma grej som att surfa hemma när man vill å känner för det.

Hur som helst, nu är det jobb som gäller, inne på Fredriks avdelning så har jag en service där jag flyttar en komplett dator minus chassi till ett nytt chassi, nästan allt är i sin ordning, utom en liten detalj, en lampa för hårddisken. Annars ljuder Sabaton i högtalarna här, så man ska inte klaga, å varmt väder verkar det vara med!

Uppdatering:
Var inne på bostadsföretaget, fortfarande inget nytt angående lägenheten jag söker, ligger tvåa i kön, å han som ligger före har ej svarat än, å det går ut kl 23:59:59 ikväll, så håller alla tummar å tår.