På grund av bristande språkkunskaper hos personalen på libanesrestaurangen (otroligt hur dåliga de är på engelska här!) samt en ”dip” hos Sofia så uteblev maten där. Vi gick tillbaka till lägenheten å Fia la sig i solen medan vi gick å testade en restaurang mittemot. I-B tog en tonfisk sallad å jag en hamburgare, med varsin öl till. Servitrisen kunde förhållande vis god engelska å förklarade de olika rätternas innehåll. Väldigt högljutt på restaurangen tack vare ett par gubbar, så hade inte passat Fia alls. Men god mat var det i alla fall, jag fick in en öl till, eftersom Fia inte var där å kunde kontrollera ölintaget 😉 haha. I-B beställde in efterrätt som var typ kvarg med honung. Satt å pratade lite om vilken idiot Torsten är och hur jag hoppas att dom sätter dit den jäveln hårt med tanke på vad han utsätter Fia för! (Den historien är dock just en annan historia). Nu har vi kommit tillbaka å hunnit vila lite grann, Fia verkar lite mer pigg nu.