Det har inte varit min mening att inläggen ska vara gnälliga under vistelsen i Barcelona, ifall de uppfattas som så, är det inte alls meningen, det reflekterar bara delar av vistelsen, förutom förkylning har det varit jättefint å skönt att sitta i solen å äta frukost ute på balkongen. Men så finns det ju ett talesätt ”en olycka kommer sällan ensam” å det är precis så det känns nu, efter att ha varit febrig i dagarna två så har det nu övergått till en form av nackspärr som gör att jag är ungefär lika rörlig som en gubbe på hemmet. Ej värdigt en utlandssemester! I övrigt har vi ätit hemma i lägenheten ikväll, bjöds på goda korvar med ugnsbakad potatis, lök å morötter samt tzatziki. Väldigt gott! Nackspärren gjorde dock att lite av matlusten nog försvann dock, för brukar nog äta mer vanligtvis. Men men, imorgon är en annan dag å då hoppas jag på nya krafter å en nackspärr som gott över. Från Barcelona säger vi god natt.