Fick skjuts av Jörgen hem å gick in å handlade idag vid ICA-mataffären jämte mig, stod i kassan och hade precis börjat lasta på mina varor på bandet, då det kommer in en man och frågar kvinnan före mig i kön (som var i full färd med att betala/börja packa i sina varor) å frågar om hon har en svart bil av märket <ohörbart>? Ja, svarar hon. I så fall ligger den i diket på andra sidan vägen sa han då, plus lilla gliringen ”kanske glömt lägga i handbromsen?”. Hon sa då att jaha, och där står du helt lugn? Sen stormade hon ut. Var lite sugen på att gå ut och kika, men tänkte det är bättre att stanna kvar istället för att rusa ut som ett barn…
När jag kom ut sen så hade kvinnan å mannen precis lyckats få ut bilen ur diket. Slog mej efteråt att att om Jörgen å jag hade kommit tidigare, så hade vi mycket väl kunnat krocka med en förarlös bil, för den körde över vägen där vi en tid senare körde.
Skrämmande hur folk är så vårdslösa med sina bilar! Hoppas hon lärde sig en duktig läxa!