Jaha jaja, har noterat att jag varit dålig med uppdateringar på sistone, så här följer en kort resumé för senaste händelserna därefter.

Förra lördagen var det då dags för årliga julbordet med jobbet, som vanligt mycket tissel å tassel om plats som är hemlig. Fia å jag hämtades upp runt kvart över fem, sen körde vi å hämtade upp Björn å sedan vände vi tillbaka å hämtade upp David å sist Claes & Katarina hos Katarinas föräldrar, det var många gissningar på vart vi skulle, men ingen lyckades gissa rätt. Först när vi svängde ned mot Kurorten gick det upp för oss. Hade önskat bättre mottagning innan vi skulle äta då man fick stå upp pga platsbrist i foajén. Men god mat var det, även om fokuseringen på havets rätter kanske inte föll mig på läppen direkt, men de som tycker om musslor, kräftor utöver de vanliga från havet (sill etc) blev nog nöjda.
Givetvis hade jag med mig kamera, men glömde ju så klart å ta kort, klassiskt. Så ni får nöja er med berättelsen ovan. Efter vi ätit upp å druckit lite kaffe med likör/rom så begav sig de flesta tillbaka till jobbet, men först skulle Jörgen skjutsas hem och hämta alkohol, han höll på att glömma husnycklarna, vilket säkert hade fallit i god dager hos chaufför Pernilla 😉
Fia å jag drog oss tillbaka i samband med detta, var skönt att komma hem i hyfsad tid å kunna ta ett glas vin i lugnan ro å vakna upp utan skallebank dagen därpå.

I stugan som Fia å jag tillbringade förra helgen var det mysigt när snön kom, men mindre mysigt var det förstås att det inte hunnit bli så varmt som jag å framförallt Fia hoppats på trots att jag satte igång värmen två dagar innan vi skulle dit. Men det gick rätt så bra ändå, även om golvet var lite väl kallt.
Passade på att köpa lite klappar förra måndagen i Vbg å i Gbg i lördags, lite skillnad på utbud klart ;-P

På tal om julklappar så var jag å Fia på Jul på Liseberg nu i helgen/lördags, men det var svin mycket folk samt att det var brutalt kallt, vilket gjorde att det var svårt att njuta. Försökte mig på att vinna Dumle-stjärnvinst, men det gick ju förstås som det gick med det, dvs inget massivt Dumle-ätande till jul. Fia försökte sig på en stjärnvinst i form av en julkorg med diverse innehåll, men det gick likadant där, pga att en gubbe roffade åt sig samtliga nummer där Fia stod. Nåja, det var kul att ha sett det hela iaf, är det bara varmare nästa år så återkommer jag gärna. Tack I-B för biljetterna!
Det har även varit fokus på julstämning hos Fia med tomtar å julmusik, vilket gjorde mig påmind om julen i barndomen på Strömma. Utan matning av julmusik å massa tomtar å dylikt så infinner sig inte riktigt julkänslan så klart, så tack älskling för du gav mig lite julkänsla 🙂

Idag hämtade vi ut min jacka som jag fick i födelsedagspresent, men den första var något för liten, så fick beställa ny, men då fanns den inte i lager förrän nyligen. Den här gången passade den mycket bättre å den är verkligen snygg måste jag säga! Inte gjord för vinterkyla, så det blir till å använda den framåt våren istället.

På onsdag är det dags för nytt julbord, den här gången med de från karaten, ska bli kul! Fregatten kommer det äga rum på, kommer nog bli bra tror jag.